OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Levenhuk LabZZ F7 Headlight - Pandelampe

Levenhuk LabZZ F7 LED pannlampan är den perfekta följeslagaren för äventyrliga själar. Oavsett om du är ute i naturen, i stugan eller behöver extra ljus hemma, erbjuder denna pannlampa en kombination av funktionalitet och användarvänlighet som lyser upp din väg genom mörkret.

Pris: 98,95 Kr Förr: 107,95
I lager
Leveranstid 3-7 dage
Frakt fra 129,-
Tillbehör till Levenhuk LabZZ F7 Headlight - Pandelampe

Specifikationer for Levenhuk LabZZ F7 Headlight - Pandelampe

Batteritype og antal3 x AAA (ikke inkluderet)
Lygtehoved kan vippesJa
Rødt lysJa
Med Levenhuk LabZZ F7 LED-pandlampa blir varje utflykt och varje projekt en lek. Denna robusta pannlampa är tillverkad av hållbar plast och designad för att klara av barns lekfullhet samt utmaningarna som naturen kan erbjuda. Med ett justerbart huvudband passar den bekvämt på användare i alla åldrar, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för hela familjen.

Utrustad med en kraftfull LED-ljuskälla kan ljusstrålens vinkel justeras upp till 45°, vilket säkerställer exakt belysning där du behöver det mest. Oavsett om du är på vandring, arbetar med detaljerat hobbyarbete eller slår läger under stjärnorna ger dess mångsidighet dig friheten att utforska, lära och skapa med båda händerna fria.

Pannlampan har tre ljusinställningar: kontinuerligt ljus, blinkande och SOS-signal - den internationella morsekodenödsignalen, som aktiveras genom att hålla knappen nedtryckt i 3 sekunder. Detta gör den inte bara till en pålitlig ljuskälla, utan också till ett potentiellt livräddande verktyg i nödsituationer.

Drivs av tre vanliga AAA-batterier ser Levenhuk LabZZ F7 till att du aldrig står utan ljus. Den är inte bara en praktisk pryl för äventyrslystna och händiga människor, utan fungerar också som en lärorik leksak som hjälper ditt barn att bemästra grundläggande färdigheter inom camping och överlevnad. I setet ingår pannlampan och det justerbara huvudbandet, redo för ditt nästa äventyr.

Gör natten till din lekplats med Levenhuk LabZZ F7 LED-pandlampa och upplev en värld av möjligheter, var du än befinner dig.


SKU79679
EAN5905555011806
BrandLevenhuk
ProdukttypPandelampe
Brand -> ProdukttypLevenhuk -> Pandelampe
Produkttyp -> BrandPandelampe -> Levenhuk

Har du frågor?