OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Pannlampa för scouterna

Tjikkerlikare, tjikkerlikare tjau, tjau, tjau. Så börjar en känd spejderslogan och det är just spejder som är i fokus på denna sida. Pannlamporna på sidan är lämpliga för spejder och andra utomhusaktiviteter.
Bästa pannlamporna för scouter och FDF

Pannlampor är fantastiska att ha med på scoutlägret eller på en vanlig möteskväll. När det är mörkt är det nästan nödvändigt och det gör utomhusaktiviteter mycket enklare. Hitta till tältet på lägerresan med pannlampan eller använd den om du behöver gå upp på natten. Det kan också vara så att ni ska utforska skogen och naturen på natten, så då kan det också vara nödvändigt med en pannlampa. Det blir också mycket enklare att sätta marshmallows på pinnen när ni gör snörebröd om ni använder en pannlampa.

De bästa pannlamporna för scouter bör kunna klara av alla typer av väder. Det är inte alltid soligt här i landet, så pannlampan måste också kunna klara av regn. Den ska också vara enkel att använda så att yngre scouter också kan använda pannlampan. Ljuset ska vara skarpt, men det ska inte vara för skarpt så att det bländar de andra scouterna runt en. Därför kan det vara en fördel att välja en pannlampa som kan justera ljusstyrkan.