OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Pannlampa för ridhjälm

Här hittar du vårt stora utbud av pannlampor för ridhjälmar. Gemensamt för pannlamporna är att de kan monteras på en ridhjälm.
Rid på hästen medan det är mörkt med en pannlampa på ridhjälmen. En pannlampa på ridhjälmen kan vara användbar om du vill rida med hästen när det är mörkt. Med en pannlampa på ridhjälmen bestämmer du själv när du vill rida under dygnet. Om du inte har belysning för ridning kan säsongen bli mycket kort eftersom du inte kan rida på vintern när det är mörkt. Detta kan dock åtgärdas med en pannlampa på ridhjälmen.

Kom ihåg att det är viktigt att hästen vänjer sig vid ljuset från pannlampan. En häst blir lätt skrämd. Så börja rida med hästen redan när det är skymning med pannlampan tänd. På så sätt kommer hästen gradvis vänja sig vid pannlampan och ljuset därifrån. Du vill inte skrämma hästen, så första gången du använder pannlampan på ridhjälmen, tänd den inte när det är helt mörkt. Undvik också att skrämma hästen genom att röra lampan fram och tillbaka snabbt.

Men om du har styr på ovanstående kommer du säkert att bli glad över en pannlampa på ridhjälmen eftersom du kan rida när det passar dig, även när det har blivit mörkt.