OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Pannlampa för vandring

När du vandrar behöver du en vattentät pannlampa med lång batteritid och flera ljusinställningar. Vi har ett urval av pannlampor som är särskilt lämpliga för nattvandring.
Pannlampa för vandring
Pannlampor är användbart utrustning när man är på längre vandringar i naturen. Det är alltid viktigt att se var man går, men i mörker är man bara extra utsatt för att snubbla och gå fel. Pannlampan ska därför vara pålitlig och vattentät, även i kraftigt regn får den inte svika. De flesta vet att det finns behov av olika ljusstyrkor. Ibland behöver man en lampa som lyser brett, andra gånger behöver man att den lyser långt.

Om du vandrar med en grupp är det också riktigt trevligt att ha en pannlampa som kan lysa rött när du befinner dig i lägret.

Många vandrare har ett behov av att pannlampan har inbyggd minnesfunktion, så lampan inte startar på standardinställningen när den tänds på nytt.

Andra saker att överväga är att det är smart med en pannlampa med låsfunktion. Det förhindrar att lampan tänds av sig själv i ryggsäcken.