OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Pannlampa för cykling

Cyklar du i skogen på din mountainbike, kanske året runt och ofta när det har blivit mörkt, så rekommenderar vi att du skaffar dig en bra pannlampa för cykling, så att du bättre kan se vägens svängar och hål i god tid.
Använder du din MTB för motion året runt och gärna i skogen, så kommer du inte undan att skaffa en bra pannlampa för cykling i mörker. Du ser naturligtvis bäst i dagsljus och reagerar därför långsammare när det blivit mörkt, och eftersom din cykelrutt i skogen säkert är full av hål och kurvor, så är det nödvändigt att du kan se din omgivning för att kunna reagera snabbt.

Varför ska du använda en pannlampa för cykling när du har dina cykellampor?


Du ska självklart fortfarande använda dina cykellampor, som du är van vid, eftersom de också gör att du syns på turen till och från skogen, men en pannlampa för cykling är ett riktigt bra komplement, eftersom den har några viktiga fördelar framför en cykellampa. Din cykellampa lyser upp det område som du har inställt den på, medan pannlampan / pannlyktan lyser upp dina omgivningar där du tittar. Detta gör att du bättre kan orientera dig och därför reagerar i god tid, så du inte blir överraskad av rutens många hinder.

Många av oss har svårt att hitta tid för träning och motion under dagtid, och vi slutar därför ofta med att göra det på kvällen när det är mörkt. Här kommer pannlampan in som viktig utrustning för både cykel- och löpturen efter mörkrets inbrott.