OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Pannlampa för ridning

Här kan du välja en pannlampa som passar perfekt för ridning. Alla pannlamporna kan monteras på din ridhjälm och om du föredrar det har flera av modellerna en rem över huvudet.
Bara ge ut på en ridtur i mörkret med en pannlampa för ridning
Ridsäsongen i Danmark kan verka kort om du bara kan rida när det är ljust. Det måste också passa med skola, arbete och andra fritidsintressen, och plötsligt finns det inte många ljusa timmar kvar för dig och din häst. Med en bra pannlampa för ridning kan du själv bestämma när du vill rida. Monter bara pannlampan på din ridhjälm och ge dig ut på ridäventyr på sena eller mycket tidiga timmar.

Ett bra tips om pannlampor för ridning
När du har köpt en bra pannlampa för ridning är det en bra idé att börja rida med pannlampan tänd - gärna många turer och innan det blir alltför mörkt, så hästen långsamt och gradvis vänjer sig vid det skarpa ljuset. Om du tänder pannlampan för första gången när det är helt mörkt kommer hästen med stor sannolikhet att bli rädd. Tänk också på att begränsa dina huvudrörelser så att ljusstrålen inte flyger fram och tillbaka i hästens synfält.