OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-
Spara
15%
Fri leverans

LED Lenser H8R

LED H8R är en USB-laddningsbar pannlampa med hela 600 lumen. Det gör den mycket lämplig för löpning i skogen och terränglöpning, samt arbetsuppgifter som kräver massor av ljus.

Levereras med batteri och laddare.

Pris: 1.048,95 Kr Förr: 1.226,95
Snart slutsåld! Endast 2 st. i lager
Leveranstid 1-2 dage
Fri leverans
Tillbehör till LED Lenser H8R

Specifikationer for LED Lenser H8R

Lumen (Høj)600
Batteritid i minutter (Middel)600
GenopladeligJa
Batteritype og antalLithium Ion
Opladningstid6 timer
Lysdistance i meter (Max)150
Vægt med batterier (Gram)264
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIPX4
BaglygteJa
LEDLenser H8R har en riktigt kraftig belysning (600 lumen), som gör den kapabel att lysa på långt avstånd. Det är idealiskt när du står inför uppgifter och utmaningar som kräver mycket ljus.

H8R är en uppladdningsbar pannlampa som enkelt laddas via en USB-port. Batteripaketet är placerat bak på lampan, vilket ger en riktigt bra och stabil viktfördelning.

Som standard kan du växla mellan låg ljusstyrka, medium ljusstyrka och hög ljusstyrka. Allt via den ena knappen högst upp på lamphuvudet. Det är också möjligt att växla till blinkande ljus och låsa pannlampan.

Genom att vrida på lamphuvudet kan du justera fokus på ljuset, där du zoomar in och ut på ljusstrålen - beroende på om du vill ha en kraftfull närbelysning eller behöver upptäcka något långt borta i skogen.

LED Lenser H8R har en bakre lampa placerad i batteripaketet bak på lampan. Det ger extra synlighet på vägarna. Om du till exempel springer eller arbetar på en mörk landsväg, ökar det röda ljuset din säkerhet markant.
SKU500853
EAN4058205005623
BrandLEDLenser
ProdukttypPandelampe
Brand -> ProdukttypLEDLenser -> Pandelampe
Produkttyp -> BrandPandelampe -> LEDLenser

Har du frågor?