OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Pannlampa för MTB

MTB i mörker gör helt enkelt dig till en bättre cyklist. Det är en intensiv upplevelse som kräver större uppmärksamhet på spåret på grund av det starkt begränsade synfältet. Det kräver något av din utrustning och alfa och omega, efter din mountainbike, är en pannlampa speciellt för MTB.

Pannlampa för MTB


Med en pannlampa för MTB har du möjlighet att träna efter mörkrets inbrott. Det är särskilt effektivt under vinterhalvåret när dagsljuset är begränsat. En MTB-pannlampa av bra kvalitet är en viktig del av varje seriös MTB-entusiasts grundutrustning.

Din reaktionstid i mörkret är kortare och därför måste din pannlampa leverera ett kraftfullt ljus som uppfyller säkerhetskraven.

Med en justerbar MTB-pannlampa får du helt enkelt fler timmar att träna på din mountainbike. Du kan skjuta upp din träning till efter mörkrets inbrott och särskilt under vintermånaderna kommer du att upptäcka att en MTB-pannlampa är en oumbärlig del av din utrustning.
En kvalitets MTB-pannlampa ökar din synlighet i skogen och din säkerhet när du rör dig i trafiken efter mörkrets inbrott. Dessutom är det ett måste när du cyklar med andra att ni alltid kan se varandra.

En MTB-pannlampa kan monteras på hjälmen eller på styret.