OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Pannlampor för camping

Pannlampor för camping är oumbärliga i situationer där du behöver använda båda händerna i skymningen, t.ex. för att fästa tältet, för en promenad innan sängdags - det finns oändliga möjligheter att använda din pannlampa.
Spara
12%
Easy Camp Flicker Headlamp - Pannlampa
Pannlampa för campingsemestern

Om du har försökt att sätta upp ett tält i skymningen och behövt båda händerna för att slå ner alla pinnar i den hårda marken, har du säkert önskat att du hade en extra hand för att hålla lampan? Eller när husvagnen skulle med på årets första semesterresa och bilen plötsligt fick problem mitt i natten - även här hade det varit bra med lite ljus när båda händerna är upptagna under motorhuven.

Vi har alla provat att ha en ficklampa i munnen - och det blir man snabbt trött på. Lösningen för att rädda resan är att ta med en pannlampa/pandelykta på campingsemestern och därmed ge dig båda händerna fria att utföra ditt arbete.

När du väl har fått din pannlampa kommer du att upptäcka att det hela tiden uppstår situationer där den visar sig vara en användbar "gadget" att ta med på semestern, till exempel:
1. Utomhusmatlagning på kvällen vid tältet eller medföljande grill.
2. När du hjälper dina barn att sätta mask på kroken under fisketuren i skymningen.
3. Det är verkligen långt till toaletten på campingplatsen mitt i natten utan ljus.
4. Om hunden behöver rastas innan läggdags.
5. När campingplatsen ordnar nattliga aktiviteter för campare.