OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-
Spara
9%
Fri leverans

PETZL XENA - Pandelampe

Upptäck XENA® pannlampan: En ljuskraftcentral i en lättviktig design. Denna uppladdningsbara pannlampa, med sina imponerande 1400 lumen, är skapad för de som kräver det bästa inom belysningsteknologi. Med CONSTANT LIGHTING-teknologi garanterar den jämn och pålitlig belysning under alla förhållanden.

Tilbuddet udløber 15-06-2024
Pris: 1.637,95 Kr Förr: 1.798,95
I lager
Leveranstid 3-7 dage
Fri leverans
Tillbehör till PETZL XENA - Pandelampe

Specifikationer for PETZL XENA - Pandelampe

Lumen (Boost/Turbo)1400
Lumen (Høj)450
Lumen (Middel)225
Lumen (Lav)150
Batteritid i minutter (Høj)180
Batteritid i minutter (Middel)390
Batteritid i minutter (Lav)1499
GenopladeligJa
Batteritype og antal3200 mAh Lithium-Ion rechargeable battery, 3.7 V, 11.84 Wh (included)
Opladningstid3,5 time
Lysdistance i meter (Max)170
Vægt med batterier (Gram)183
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIP67
BaglygteJa
Rødt lysJa
BatteriindikatorJa
VandtætJa
XENA® är mer än bara en pannlampa; det är en oumbärlig följeslagare för yrkesverksamma inom underhåll, industri, inspektion och teknisk räddning. Designad med en otrolig balans mellan vikt och kraft - endast 185 gram, men levererar bländande 1400 lumen - är denna pannlampa en revolution inom bärbar belysning.

Den bakre batteripacket är noggrant placerad för optimal viktfördelning, vilket säkerställer maximal komfort under långa arbetsperioder. Robusthet är en kärnvärde i XENA®'s design, vilket tydligt syns i dess motståndskraft mot fall och stötar. Den är också både vattentät och dammtät (IP67), vilket gör den idealisk för användning under olika arbetsförhållanden.

Med tre stråltyper och fem ljusnivåer kan du anpassa belysningen till varje scenario. Från nära arbete med en bred stråle till fokus på långdistans med en kraftfull fokuserad stråle, erbjuder XENA® optimal visuell komfort. Den innovativa CONSTANT LIGHTING-teknologin säkerställer att ljusintensiteten förblir stabil över tiden.

XENA® är inte bara kraftfull utan också otroligt praktisk. Pannbandet är lätt att ta av och tvätta, vilket gör rengöringen enkel. Med en ergonomisk vridknapp som är lätt att använda även med handskar kan du snabbt växla mellan ljusnivåerna. En automatisk LÅS-funktion förhindrar oavsiktlig tändning under transport eller förvaring.

Lampans hållbarhet betonas av dess stötskydd (IK07) och fallmotstånd (upp till 1 meter). XENA® är designad för att hålla, även under de mest krävande förhållandena. Med upp till 32 timmars brinntid kan du arbeta upp till fyra dagar eller nätter utan att behöva ladda batteriet.

Det medföljande Lithium-Ion 3200 mAh-batteriet är laddningsbart via USB-C-porten, vilket gör laddningen enkel och bekväm. Batteriet är också utbytbart och kan användas för att ladda andra enheter som telefoner eller klockor, vilket gör XENA® till en mångsidig lösning för den moderna professionella.

Var förberedd på alla situationer med XENA® pannlampan - ditt verktyg för ljus när du behöver det som mest.


SKUE004BA00
EAN1234567897400
BrandPETZL
ProdukttypPandelampe
Brand -> ProdukttypPETZL -> Pandelampe
Produkttyp -> BrandPandelampe -> PETZL

Har du frågor?