OUTLET! Spara upp till 50% - klicka här
100 dagars returpolicy
Snabb leverans
Fri frakt över 999,-

Armytek Crystal Pro Yellow / White & Red / 220 Lm & 30 Lm / Headband / Bicycle Mount / Lanyard / Built-in Li-pol Battery - Pannlampa

Upptäck Armytek Crystal Pro Yellow, en kompakt och mångsidig pannlampa/ficklampa som är oumbärlig i alla situationer. Med sin innovativa design och avancerade funktionalitet är Crystal Pro Yellow mer än bara en ficklampa - det är ett essentiellt verktyg för varje äventyrare, cyklist, löpare eller hobbyentusiast.

Pris: 435,00 Kr
I lager
Leveranstid 3-7 dage
Frakt fra 129,-

Specifikationer for Armytek Crystal Pro Yellow / White & Red / 220 Lm & 30 Lm / Headband / Bicycle Mount / Lanyard / Built-in Li-pol Battery - Pannlampa

Lumen (Boost/Turbo)219
GenopladeligJa
Batteritype og antalLi-Pol 600 mAh
Lysdistance i meter (Max)14
Vægt med batterier (Gram)34
Lygtehoved kan vippesJa
IP klasseIP67
Rødt lysJa
VandtætJa
Denna 7-i-1 multifunktionslampa erbjuder både vitt och rött ljus med en ljusstyrka på upp till 220 lumen för vitt ljus och 30 lumen för rött ljus. Med en räckvidd på upp till 14 meter för vitt ljus och 5 meter för rött ljus är den idealisk för en mängd olika aktiviteter, från cykling och jogging till garagearbete och camping.

En särskild funktion är dess inbyggda 3D-accelerometer, som gör den till en effektiv cykelbroms-lampa. När lampan registrerar deceleration ökas ljusstyrkan till 43 lumen, vilket ger ökad säkerhet vid cykling. Dessutom levereras lampan med en säker cykelhållare.

Tack vare sin kompakta storlek är Crystal Pro Yellow lätt att bära med sig i en ficka eller väska. Den är utrustad med en stålklämma för att fästas på kläder, bälte eller ryggsäcksrem. Setet inkluderar också ett pannband för att fästa på huvudet under kvällspromenader eller arbete, samt en snodd att bära runt handleden eller halsen.

Crystal Pro Yellow kan fungera i upp till 50 dagar på en laddning, och dess inbyggda Li-Pol 600 mAh batteri laddas med vilken Micro USB-kabel som helst. Med IP67-standard är den tillförlitligt skyddad mot damm och nedsänkning i vatten upp till 1 meter i 30 minuter och tål fall från upp till 10 meter.

Denna multifunktionella ficklampa är inte bara ett verktyg, utan också en stilfull accessoar som kan fästas på nycklar eller användas som en del av din dagliga bärbara utrustning.

Armytek Crystal Pro Yellow är din pålitliga följeslagare i mörkret som erbjuder pålitlig belysning och säkerhet i alla situationer.


SKUF07101Y
EAN6957713003207
BrandArmytek
ProdukttypPandelampe
Brand -> ProdukttypArmytek -> Pandelampe
Produkttyp -> BrandPandelampe -> Armytek

Har du frågor?